SPLOŠNI POGOJI

1. Spletna stran

Lastnik in administrator spletne strani www.kamintrade.si  in vseh morebitnih podstrani te spletne strani (»Spletna stran«) je podjetje Kamin trade d.o.o., Bernekerjeva ulica 32, 1000 Ljubljana, matična št. 8619301000.

Dostop in uporaba Spletne strani sta dopustna pod pogoji, ki jih določajo veljavna zakonodaja, ti Splošni pogoji uporabe spletne strani (»Splošni pogoji uporabe«) ter drugi predpisi, na katere se sklicujejo ti Splošni pogoji uporabe.

2. Vsebina spletne strani

Prizadevamo si, da je vsebina Spletne strani posodobljena in vsebuje pravilne informacije in gradiva, vendar pa točnosti, celovitosti in ažurnosti ne zagotavljamo in k temu nismo zavezani. Ne prevzemamo nobene odgovornosti za škodo zaradi nedostopnosti, spremembe, pomanjkljivosti, napake ali zastarelosti informacij, objavljenih na Spletni strani. Prav tako ne zagotavljamo, da bo Spletna stran ali katerakoli vsebina na njej vedno dostopna oz. da bo dostop nemoten. Spletno stran ali njene dele lahko kadarkoli umaknemo ali spremenimo brez predhodnega opozorila.

Vsebina objavljena na Spletni strani je splošnega informativnega značaja in ne predstavlja pravnega nasveta ali druge pravne pomoči, na katero se lahko zanesete. Za uporabo informacij, ki so objavljene na naši spletni strani, ne odgovarjamo. Če Spletna stran vsebuje povezave do drugih spletnih strani in vsebine na teh spletnih strani, so takšne povezave zgolj informativne narave. Nad vsebino na teh spletnih straneh nimamo kontrole ali vpliva.

Na teh spletnih straneh so tudi informacije tretjih oseb in povezave z njihovimi spletnimi stranmi. Kjerkoli je po naši oceni primerno, je to ustrezno označeno. Vendar podjetje Kamin trade d.o.o. ne pozna vsebine teh spletnih strani tretjih oseb, zato ne prevzema nobene odgovornosti za njihove informacije.

Če želite prejeti več informacij o vsebini, ki je objavljena na spletni strani, nas kontaktirajte na info@kamintrade.si.

3. Pravice intelektualne lastnine

Smo imetniki vseh avtorskih pravic na vsebini, objavljeni na Spletni strani. Za zasebno uporabo lahko tiskate, kopirate ali shranite dele Spletne strani. Gradiva na Spletni strani ne smete brez našega predhodnega pisnega soglasja uporabljati v poslovne namene.

Na spletni strani, katere lastnik ste, lahko ustvarjate povezave na domačo Spletno stran na način, ki je skladen s pravom in ne škoduje našemu dobremu imenu, ugledu ali poslovanju oz. na način, da se ne okoristite z našim ugledom neupravičeno. Prepovedano je objavljanje povezav na Spletno stran, ki nakazujejo ali bi lahko nakazovale na kakršnokoli povezovanje, sodelovanje ali potrditev z naše strani, ki pa ne obstaja.

Pridržujemo si pravico, da kadarkoli lahko umaknemo dovoljenje za objavljanje povezav na Spletno stran in/ali brez navedbe razloga zahtevamo, da takoj umaknete kakršnokoli povezavo na Spletno stran.

5. Spremembe Splošnih pogojev uporabe

Splošne pogoje uporabe lahko kadarkoli spremenimo. Ob obisku Spletne strani po uveljavitvi spremembe Splošnih pogojev uporabe, vas bodo zavezovali spremenjeni Splošni pogoji uporabe, zato svetujemo, da občasno preverite njihovo vsebino.

6. Pravo

Splošni pogoji uporabe se presojajo po pravu Republike Slovenije.

7. Kontakt

Za kakršnakoli vprašanja v povezavi s temi Splošnimi pogoji uporabe nas, prosimo, kontaktirajte na info@kamintrade.si.

Zahvaljujemo se vam za obisk naše Spletne strani.

 

SPLETNA PRODAJA

Ponudba izdelkov

Zaradi specifik in različnih nastavitev naprav s katerimi uporabnik dostopa do spletne trgovine, lahko slike izdelkov tudi nekoliko odstopajo od dejanskega izgleda. Vse slike predstavljajo izdelek pri naravni dnevni svetlobi. Cene so predstavljene kot redne cene.

Oblike plačil

Ponudnik omogoča naslednje načine plačila:

– z nakazilom na bančni račun upravitelja spletne trgovine *

* Pri plačilu upoštevajte naslednje podatke:

  • Banka: SKB d.d
  • IBAN: SI56-0312-6100-1134-080
  • BIC: SKBASI2X

za sklic uporabite številko naročila

Vse potrebne podatke boste prav tako prejeli po elektrosnki pošti.

Ponudnik kupcu izda račun na trajnem mediju.

Cene

Cene so predstavljene kot redne cene. Vse cene vsebujejo DDV, razen če je izrecno napisano drugače. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti. Cene veljajo v primeru plačila z zgoraj navedenimi načini plačila, pod zgoraj navedenimi pogoji. Kljub izjemnim naporom, da bi zagotovili najbolj ažurne in točne podatke, se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen. V tem primeru, ali v primeru, da se cena artikla spremeni med obdelavo naročila, bo ponudnik kupcu omogočil odstop od nakupa, hkrati pa bo ponudnik kupcu ponudil rešitev, ki bo šla v obojestransko zadovoljstvo.

Postopek nakupa

1. Po oddaji naročila kupec prejme obvestilo po elektronski pošti, da je naročilo sprejeto.

2. Ko ponudnik naročilo pregleda, preveri dejansko zalogo naročenih artiklov, naročilo potrdi, oziroma z razlogom zavrne v celoti ali delno. Ponudnik lahko za preverjanje podatkov ali zagotavljanja točnosti dobave pokliče kupca na njegovo kontaktno telefonsko številko. O potrditvi naročila ponudnik obvesti kupca po elektronski pošti.

Vračilo blaga

Če z nakupom niste zadovoljni, ali želite od nakupa iz kakršnegakoli razloga odstopiti, lahko v tridesetih dneh po prevzemu blaga, vrnete blago nepoškodovano in v originalni embalaži na naslov našega podjetja, pri čemer kupec sam nosi stroške vračila blaga.

O vračilu nas lahko tudi pisno obvestite v roku štirinajst dni po prejemu blaga. V tem primeru mora kupec vrniti blago v tridesetih dneh po sporočilu. Blago mora biti nepoškodovano in v originalni embalaži vrnjeno na  naslov našega podjetja, pri čemer kupec sam nosi stroške vračila blaga. 

Kupnino vam bomo v roku štirinajst dni vrnili po pošti ali na vaš račun (le tega morate ob zahtevi za vračilo navesti). Odkupninskih pošiljk ne sprejemamo.

Ob vračilu morajo biti izdelki nerabljeni, nepoškodovani ter v nepoškodovani originalni embalaži. Vračilu obvezno priložite originalen račun.

Dobavni rok in reklamacije

Dobavni rok materialov v ponudbi je do 20 delovnih dni vse do najkasneje 3 mesece od potrditve naročila/plačilo predračuna.

Dobavni rok prične teči s potrditvijo predračuna. Navedeni dobavni roki veljajo, če je blago pri proizvajalcu razpoložljivo. Razpoložljivost blaga preverimo ob potrditvi naročila. Dobavljeno blago je kupec ob prevzemu dolžan pregledati, kateri odgovarja za vse podane mere in količine. Reklamacijski rok glede kvalitete in količine je 8 dni po prejemu blaga. Na že montirane in nekvalitetno montirane materiale ne priznavamo reklamacij.

V primeru reklamacije, oziroma potrebe po dodatnih informacijah smo vam na voljo na naslovu:

Kamintrade d.o.o.
Bernekerjeva ulica 32
1000 Ljubljana

Telefon: +386 41 421 114
info@kamintrade.si

Dostava in strošek dostave

Ponudnik bo blago dostavil v dogovorjenem roku, ki je vezan na dobavni rok. Dan pred dostavo boste obveščeni o podrobnostih prevzema. Strošek dostave je 50 EUR z vključenim DDV.  Dostava se vrši do hišnih vrat, na območju Slovenije.

Garancija

Vsi artikli v elektronski trgovini imajo garancijo uvoznika oz. proizvajalca ter zagotovljeno servisiranje in rezervne dele v Sloveniji. Garancijski list je priložen k izdelku. Za uveljavljanje garancije in vzdrževanje se lahko obrnete na najbližjega pooblaščenega serviserja navedenega na garancijskem listu. Pri uveljavljanju garancije veljajo garancijski pogoji navedeni na garancijskem listu, ki je priložen k vsakemu izdelku. Garancijo je možno uveljavljati s potrjenim garancijskim listom (v primeru, da garancijski list ni pravilno izpolnjen oz. nima navedenega datuma nakupa bo garancija upoštevana ob predložitvi računa). V kolikor želite pošiljko vrniti na naše stroške, se je o tem potrebno predhodno dogovoriti.

Pritožbe in spori

Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Ponudnik se po vseh močeh trudi izpolnjevati svojo dolžnost vzpostaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb in določiti osebo s katero se, v primeru težav, kupec lahko poveže telefonsko ali po elektronski pošti. Pritožbe oddajte pisno po elektronski pošti na naslov:info@kamintrade.si Ponudnik bo v petih delovnih dneh potrdil, da je prejel pritožbo, sporočil kupcu, kako dolgo jo bo obravnaval in ga vseskozi obveščal o poteku postopka.

Ponudnik se zaveda da je bistvena značilnost potrošniškega spora, vsaj kar zadeva sodno reševanje, njegova nesorazmernost med ekonomsko vrednostjo zahtevka in stroški, ki nastanejo pri reševanju samega spora. To je tudi glavna ovira, da potrošnik ne sproži spora pred sodiščem. Zato si ponudnik prizadeva po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno.

Varovanje osebnih podatkov

Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika pridobljenih preko spletne trgovine. Ponudnik za nedoločen čas hrani pridobljene podatke na strani www.kamintrade.si

Ponudnik bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila in  za potrebe obveščanja o novostih in ugodnostih blagovnih znamk, ki jih zastopa. Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam. Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam, in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla ter ustrezno programsko (protivirusno) zaščito svojega računalnika.